OxyMed

Tratament facial cu oxygen

OxyMed răsfață tenul cu oxigen de 98% puritate, tratând orice aspect inestetic de la nivelul pielii: combate acneea și cearcănele, oxigenează sângele din capilare, cicatrizează leziunile, reglează excesul de sebum, micșorează porii și albește petele pigmentate.

OxyMed este cel mai performant echipament de exigenoterapie, situat la granița între medicină și beauty. Echipamentul de bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer ( puritate scăzută 16-18%) prin intermediul unor filtre speciale în oxygen de puritate 98%. Opțional, îmbogățindu-l cu seruri cu substanțe active ( molecule extrem de mici ), bulele de oxygen hyperbaric sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în profunzimea dermului. Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea pielii în profunzime, iar nutriția celulelor este mărită de 6 ori.

Tratamentul cu OxyMed oferă singura terapie fără contraindicații. Această terapie este recomandată oricărei personae ce dorește să îi dea un refresh tenului, sau care are diferite inestetisme la nivel facial. Este terapia care previne și tratează în același timp.

Prețuri și Oferte

Preț
Ședință OxiMed / zonă
OxyMed

150 lei

1 ședință / 1 zonă