Exilis

Tratament cu efect rapid și vizibil

BTL Exilis Elite este un aparat medical, destinat tratării celulitei, ridurilor fine și pielii flasce. Sistemul inovativ nechirugical asigură rezultate măsurabile și de durată.

Revoluționarul Exilis Elite oferă tratament cu efect rapid și vizibil: reduce ridurile, estompează cearcănele și mărește volumul buzelor. Aparatul cu radiofreacvență are avantajul că nu afectează epiderma – stratul superficial al pielii. Cu tratamentul Exilis se obține reducerea efectivă a ridurilor cu rezultate rapide și vizibile, chiar după prima ședință. Tratamentul Exilis poate amâna sau elimina necesitatea unei intervenții chirurgicale invazive.

Prețuri și Oferte

Preț
Ședință Exilis / zonă
Exilis Elite

150 lei

1 ședință / 1 zonă

Testat științific și dovedit clinic, Exilis utilizează tehnologia de înaltă frecvență pentru derefinirea tenului și reducerea ridurilor și relaxarea feței în doar patru până la șase ședințe, confortabile, de tratament.

Beneficiul cheie constă în capacitatea sa de a concentra energia cuo combinație ideală de încălzire și răcire pentru a obține cel mai bun rezultat estetic și pentru un tratament confortabil si nedureros.

S-au demonstrate rezultate excelente și pentru tratarea vergeturilor și cicatricilor post-acneice, topirii grosimii.

Se asigura reducerea ridurilor si liftingul facial prin tehnologia reumplerii cu colagen astfel: structura fibrelor de colagen triplu-helix este afectată de căldură, care inițiază procesul de desprindere, sinergia concentrată a radio-frecvenței și a undelor mecanice de ultrasunete dislocă fibrele de colagen și disociază rapid și eficient structura acestora, procesul natural de vindecare stimulează fibroblastele pentru a produce în mod activ noi fibre de colagen iar structura pielii este reumplută cu noile fibre de colagen.